Nyt on aika hankkia

Edulliset kotisivut yritykselle

Edulliset kotisivut voivat olla myös hyvin toteutetut, visuaalisesti miellyttävät ja toimivat. Hinta riippuu pitkälti sisällöstä ja asiakkaan tarpeista. Perus sivut, joilla esitellään yrityksen toimintaa ja tuotteita lyhyesti muutamalla sivulla, maksavat alkaen 449€. Jos sivuilta vaaditaan enemmän toiminnallisuutta, esimerkiksi ajanvarauskalenteri tai extranet, tuovat nämä lisäominaisuudet luonnollisesti lisää hintaa sivustolle.

Olen toteuttanut useita nettisivuja pienyrityksille vuosien varrella. Panostan palveluun ja asiakaslähtöisyyteen kun suunnittelemme tiiviissä yhteistyössä sinulle uuden sivuston. 

edulliset kotisivut yritykselle
Nettisivut edullisesti

Nettisivut edullisesti

Mitä kotisivu maksaa?

Toki firman sivustoon voi upottaa paljonkin rahaa mutta pienyritykselle joka ehkä tarvitsee Etusivun, Tuotteet/Palvelut, Referenssit, Yhteystiedot voi jopa olla edullista hankkia kotisivut suhteutettuna perinteisempään mainosmateriaaliin.  

Pyydä ilmainen hahmotelma – toteutan sivustot aina kiinteään, edulliseen hintaan enkä peri mitään ylimääräisiä maksuja. Tutustu läpinäkyvään hinnoitteluun tästä.

Laskutan sivuston kerran, kun se on valmis ja asennettu haluamallesi webhotelliin. Webhotelli on palvelintila jolle asennat nettisivut, suosittelen kotimaisia Domainhotellin ja Zonerin palveluita.

  • Basic kotisivut (1-3 sivua) 449€
  • Advanced kotisivut (4-6 sivua) 549€
  • Pro kotisivut (7-9 sivua) 649€

WordPress kotisivut yritykselle

Responsiiviset nettisivut edullisesti yritykselle

Responsiiviset nettisivut, eli skaalautuvat sivustot, näyttävät aina juuri siltä miten olet ne suunnitellut. Ne sopeutuvat käytettävän laitteen näytön koon mukaan ja sisältö mahtuu aina näyttöön niin kuin olet sen ajatellut. Et tarvitse enää erillisiä mobiilisivuja, ainoastaan yksi hyvin suunniteltu ja toteutettu responsiivinen sivusto.

Toteutan kaikki sivustot WordPressillä ja ne soveltuvat niin puhelimille, tableteille kuin tietokoneille.

Tänä päivänä on tärkeää että sivusto on mobiiliystävällinen, suurin osa ihmisistä käyttää nettiä enemmän mobiililaitteella kuin tietokoneella. Myös Google arvostaa mobiiliystävällistä nettisivua enemmän kuin ei-mobiiliystävällistä.

Nettisivut edullisesti

Hyvät sivusto kiinnittää kävijän huomion

Hyvä sivusto kiinnittää kävijän huomion heti ensisilmäyksellä ja tarjoaa haluttua tietoa selkeästi ja helposti. Sivuston tarkoitus on pitää mahdollinen asiakas sivulla ja saada aikaan myyntiä, tavalla tai toisella. Ehkä haluat saada aikaan suoraa myyntiä, ehkä haluat ohjata asiakkaan ottamaan sinuun yhteyttä jotta voit kertoa lisää yrityksestäsi – niin tai näin, hyvä sivusto tarjoaa kävijälle riittävästi tietoa jotta hän haluaa, ja pystyy, tekemään ostopäätöksen. Tilaa nyt edulliset kotisivut yritykselle tästä.