HAKUKONEOPTIMOINTI
- SIJOITU PAREMMIN GOOGLESSA -

TAVOITA ENEMMÄN ASIAKKAITA HAKUKONEILLA

HAKUKONEOPTIMOINTI GOOGLE

Ehkä yrityksesi nimi leviää tällä hetkellä hyvän maineesi tai mainosten, käyntikorttien, autotarrojen ja sosiaalisen median kautta. Kaikilla potentiaalisilla asiakkaillasi on kuitenkin yksi yhteinen piirre. He etsivät ennemmin tai myöhemmin lisää tietoa palveluistasi ja yrityksestäsi verkosta. Jotta voit näkyä hakutulosten joukossa, sinun on työskenneltävä aktiivisesti hakukoneoptimoinnin parissa. Anna minun tehdä työ niin ohjataan lisää liikennettä verkkosivustollesi. Kehitämme yhdessä mukautetun strategian lisätäksemme näkyvyyttäsi ja saavuttaaksemme parempia sijoituksia. Alla esittelen palveluun sisältyvät eri osat, joiden kanssa työskentelemme jatkuvasti kun olet asiakkaani.

USEAMPI VIERAILIJA

TARKOITTAA ENEMMÄN MYYNTIÄ

Menestyksen saavuttaminen hakukoneilla vaatii, kuten aina, ponnistelua, mutta myös tietoa SEO:n kanssa työskentelystä ja hakutehon luomisesta ja oikeiden vierailijoiden houkuttelemisesta. Anna minun tarkistaa avainsanasi ja hakukoneoptimointisi, niin pidän sinut ajan tasalla edistymisestäsi.

hakukoneoptimointi
tilaa kotisivut

ANALYYSI & TAKTIIKKA

Menestyäksesi hakukoneoptimoinnissa on pohjimmiltaan kyse käyttäjäystävällisestä verkkosivustosta, jossa on laadukasta ja ainutlaatuista sisältöä. Hakukoneoptimointi vaatii kuitenkin pitkäkestoista työtä huolellisen analyysin ja strategioiden kanssa, jotta se todella vaikuttaa. Siksi kehitän räätälöidyn strategian yrityksellesi ja verkkosivustollesi. Ei ole olemassa yhtä ainoaa ratkaisua. Jotta sivustosi voidaan optimoida hakukoneita varten, huolellinen analyysi on kaiken työn perusta. Avainsanaanalyysi, nykytilanneanalyysi ja tekninen skannaus. Tiedätkö mitä potentiaaliset asiakkaasi etsivät löytääkseen verkkosivustosi? Analysoimalla verkkosivustoa huolellisesti saadaamme tietoa, joka kertoo meille, miltä hakukäyttäytyminen näyttää. Kaikilla toimialoilla ja yrityksillä on erilaiset tarpeet ja erilaiset strategiat. Läheisen kontaktin avulla luomme parasta yrityksesi ja Googlen näkökulmasta.

hakukoneoptimointi

HAKUKONEOPTIMOINTI ON JATKUVAA TYÖTÄ

Analyysien perusteella kehitän toimenpiteitä, joita toteutan jatkuvasti verkkosivuillasi. Hakukoneoptimointi on pitkäjänteistä työtä ja työskentelen aktiivisesti saavuttaaksemme kestäviä tuloksia pidemmällä aikavälillä.

laadukkaat kotisivut yritykselle

SEURANTA & RAPORTOINTI

Hakukoneoptimointi, eli SEO (Search Engine Optimization) on kärsivällisyyttä vaativa prosessi, joten työskentelen jatkuvasti kanssasi asiakkaana ja pidän sivustosi hallinnassa työkalujeni avulla. Käyttämällä verkkosivustoosi linkitettyjä analyysityökaluja saan selkeän käsityksen verkkosivustosi toimivuudesta ja edistymisestä. Luon verkkosivustollesi räätälöityjä raportteja, joihin voit osallistua. Kaikki tiedot, jotka sinun tulee tietää verkkosivustostasi, koottuna yhteen paikkaan. Analyysien perusteella voimme selkeästi mitata ja arvioida edistymistäsi.

Muutamia referenssejä

hakukoneoptimointi hinta ?

Hakukoneoptimointi hinta vaihtelee markkinoilla suuresti. Kauttani saat perustason optimoinnin hintaan 119€, ei piilokuluja.

    tilaa kotisivut - laadukkaat kotisivut yritykselle