PERUSTA VERKKOKAUPPA YRITYKSELLE
- KAUPPA ON AUKI 24/7 -

AUTAN SINUA

PERUSTAMAAN VERKKOKAUPAN

Miksi aloittaa kaupankäynti verkossa? Yleisin syy verkkokaupan perustamiseen on ilmeinen: myyntiä halutaan lisää. Netissä käydään kauppaa 24/7, se on kustannustehokasta ja antaa sinulle mahdollisuuden ottaa haltuun uusia markkina-alueita ja laajentaa valikoimaa. Tarvittaessa se avaa sinulle myös kansainväliset markkinat suhteellisen helposti ja pienehköllä panoksella. Jotta saat asiakkaat löytämään uuden verkkokauppasi joudut alkuaikoina panostamaan some näkyvyyteen ja asiakkaitten aktivoimiseen eri keinoin, tämä vaihe voi kestää noin puoli vuotta.

ONNISTU VERKKOKAUPALLA

SUUNNITTELU, TOTEUTUS, PITKÄJÄNTEISYYS

Kun olet päättänyt tilata kotisivut yrityksellesi, autan sinua koko responsiivisen verkkosivuston rakentamisen alusta loppuun. Tarjoan laadukkaat kotisivut yritykselle ja pääsyn yksinkertaiseen mutta tehokkaaseen hallinta-työkaluun, Elementoriin. Työkalu on käyttäjäystävällinen eikä vaadi koodin tuntemusta. Pääset helposti alkuun ja voit tehdä muutoksia sisältöön helposti ja ilman aiempaa osaamista.

PERUSTA VERKKOKAUPPA

VERKKOKAUPAN MAKSUTAVAT

PAYTRAIL ON MONIPUOLINEN VERKKOMAKSUPALVELU

Tarvitset verkkokauppaasi myös maksutapoja. Suosittelen laadukasta Paytrailia.

PERUSTA VERKKOKAUPPA

MIKÄ ON TÄRKEÄÄ ASIAKKAILLESI

Käymme yhdessä läpi mitä haluat välittää ja mitä sekä kenelle aiot myydä uuden verkkokauppasi kautta.
Ensimmäinen tehtävämme on selvittää, mitä tuotteita/palveluita vierailijasi etsivät, kun he etsivät tuotteitasi.

tilaa kotisivut

ANALYYSI

Anna minun auttaa sinua kehittämään rakenne ja muotoilu, joka korostaa tuotteitasi ja saa enemmän kävijöitä tekemään ostoksia. Pitääkö tarjota osamaksua, ehkä kortti- tai vaikka laskumaksu riittää? Tunnistan asiakkaidesi ostotottumukset ja toimitan verkkokaupan, joka lisää myyntiäsi.

laadukkaat kotisivut yritykselle

VERKKOKAUPAN ASENNUS JA TUOTTEIDEN LISÄYS

Yhdistän olemassa olevan profilointisi uusiin ideoihin ja kehitän mukavan verkkokaupan, jolla on oikeanlainen tuntu ja selkeä rakenne. Uusi verkkokauppasi on rakennettu WordPressin ja WooCommercen avulla, joka on tehokas ja käyttäjäystävällinen työkalu vakaville verkkokauppiaille. Kaikki toiminnot heräävät nyt henkiin ja voimme aloittaa tuotteiden lataamisen. Varmistan tietysti, että kaikki on mobiilisovitettua ja muodostan tarvittaessa yhteyden maksuratkaisuihin.

laadukkaat kotisivut yritykselle

JULKAISU

Kun verkkokauppaan on viety tuotteet, suoritan toimitustarkastuksen, testaan maksutavat, sähköpostitilit ja aktivoin tilastotyökalut ennen julkaisua. Tietenkin saat julkaisutyökalun koulutuksen, jotta opit kuinka helppoa on päivittää tuotteita, vaihtaa kuvia ja ajoittaa uutisten ja diaesityksiä julkaisemiseen, kaikki yksin ilman aiempaa osaamista. Tietenkin autan edelleen sinua tarvittaessa jos tarvitset hyviä neuvoja. Tavoitat minut arkisin 8 - 16 vastaamaan kysymyksiisi joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Muutamia referenssejä

VERKKOKAUPAN PERUSTAMINEN hinta ?

Kun tilaat kauttani kotisivut saat verkkokaupan hintaan +250€. Hinta sisältää, verkkokaupan osalta, kaupan asennuksen, tuoteryhmien luonnin, tuotteiden lisäyksen sekä käyttöopastuksen. Perusta verkkokauppa jo tänään!

    tilaa kotisivut - laadukkaat kotisivut yritykselle