TILAA KOTISIVUT TAKO WEBDESIGNILTA
- HINTA ALKAEN 449€ -

HARKITSETKO

KOTISIVUN TILAAMISTA?

Tyylikkäät, laadukkaat kotisivut yritykselle, markkinoiden parhaimpaan hintaan ja vielä hyvällä käyttötuella. Toteutan kotisivut joista voit olla ylpeä. 

Jos harkitset responsiivisen (mobiiliystävällisen) kotisivun tai verkkokaupan tilaamista, valitse silloin Tako WebDesign. Autan sinua alusta loppuun jotta saat juuri tarvitsemasi ja haluamasi kotisivut. Kamppailu asiakkaista käy kuumana ja nettinäkyvyys on yritykselle erittäin tärkeä tänä päivänä. Tutustu tästä referensseihin ja asiakaspalautteeseen.

Ole yhteydessä jo tänään ja pyydä ilmainen kotisivu hahmotelma.

RESPONSIIVINEN KOTISIVU

NOPEASTI, EDULLISESTI JA AMMATTITAIDOLLA

Kun olet päättänyt tilata kotisivut yrityksellesi, autan sinua koko responsiivisen verkkosivuston rakentamisen alusta loppuun. Tarjoan laadukkaat kotisivut yritykselle ja pääsyn yksinkertaiseen mutta tehokkaaseen hallinta-työkaluun, Elementoriin. Työkalu on käyttäjäystävällinen eikä vaadi koodin tuntemusta. Pääset helposti alkuun ja voit tehdä muutoksia sisältöön helposti ja ilman aiempaa osaamista.

ILMAINEN TUKI

SAAT APUA TARVITTAESSA

Tunne olosi turvalliseksi! Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua sivuston ostamisen jälkeen, olen aina käytettävissä puhelimitse ja sähköpostitse. Tavoitat minut arkisin klo 8.00-16.00 vastaamaan kysymyksiisi. Parhaiten minut tavoittaa sähköpostilla tai WhatsAppilla.

LAADUKKAAT KOTISIVUT YRITYKSELLE

Käydään yhdessä läpi mihin tarkoitukseen uusi kotisivu tulee ja mitä tietoa haluatte sillä välittää asiakkaillenne. 

MIKÄ ON TÄRKEÄÄ SIVUSTON KÄYTTÄJILLE

Ensimmäinen tehtävämme on selvittää, mitä tietoa vierailijasi hakevat vieraillessaan verkkosivustollasi.

tilaa kotisivut

ANALYYSI

Käymme yhdessä läpi, mitä haluat viestiä uudella verkkosivustollasi, mikä tarkoitus sillä on ja minkä tuloksen haluat saavuttaa. Pitäisikö sivuston helpottaa olemassa olevien asiakkaiden kasvattamista ja tiedottamista vai houkutteleeko se uusia asiakkaita ja sidosryhmiä?

laadukkaat kotisivut yritykselle

PROFILOINTI

Kun meillä on hyvä käsitys siitä, mitä tarvitset, tutkimme, miten profiloit itsesi nykyisessä tilanteessa ja miltä graafinen materiaalisi näyttää yleisesti. Yhdistämme olemassa olevan profiloinnin uusiin ideoihin ja kehitämme tyylikkään web-suunnittelun, jossa on oikea tuntuma ja selkeä rakenne. Uusi verkkosivustosi on rakennettu WordPressin avulla ja sitä on helppo muokata edistyksellisen Elementor-työkaluln avulla ilman ennakko-osaamista. Kun olet hyväksynyt kotisivujen alustavan, ilmaisen, hahmotelman aloitan tekstisi ja kuviesi syöttämisen, ja varmistan, että kaikki näyttää hyvältä myös mobiililaitteissa.

laadukkaat kotisivut yritykselle

JULKAISU

Kun sivuston aineisto, kuvat ja tekstit, on syötetty, suoritetaan toimitustarkastus, sähköpostitilit ja tilastotyökalut aktivoidaan ennen julkaisua. Tietenkin saat julkaisutyökalun koulutuksen, jotta opit kuinka helppoa on päivittää tekstejä, vaihtaa kuvia ja ajoittaa uutisten ja diaesitysten julkaisu itse. Tottakai olen edelleen täällä sinua varten, kun tarvitset hyviä neuvoja. Saat apua arkisin 8 - 16 joko sähkäpostilla tai puhelimella. Parhaiten tavoitat minut sähköpostilla tai WhatsAppilla.

Muutamia referenssejä

kiinnostuitko KOTISIVUISTA

Täytä lomake niin palaan pian asiaan. Suunnitellaan yhdessä laadukkaat kotisivut yritykselle.

    tilaa kotisivut - laadukkaat kotisivut yritykselle