Uusi kotisivu.

Tako WebDesign rakentaa responsiivisia, mobiiliystävällisiä ja tyylikkäitä verkkosivustoja WordPress-alustalla. Yrityksen verkkosivusto on tänä päivänä peruspilari ja se toimii myös organisaation kasvoina ulospäin. Lisäksi on eduksi työskennellä hakukoneoptimoinnin parissa, jotta sivusto näkyisi paremmin hakutuloksissa. Olet mukana kanssamme koko matkan ajan uuden verkkosivuston suunnittelussa ja kun se julkaistaan, opetamme sinulle, kuinka voit päivittää tekstejä ja kuvia itse. Tilaa nyt pienyrittäjän edulliset kotisivut meiltä!

Uusi kotisivu? Me autamme!

Onko sinulla suunnitelmia uuden verkkosivuston suhteen? Verkkosivusto on yrityksen kasvot ulospäin, ja sen omistaminen voi olla ratkaisevaa siinä, löytävätkö potentiaaliset asiakkaat sinut vai eivät. Omistamalla myös tyylikkään ja responsiivisen verkkosivuston, luot ammattimaisen ilmeen liiketoiminnallesi.

Meille tärkeintä on, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä lopputuotteeseen. Siksi pidämme yhteyttä työn aikana varmistaaksemme, että verkkosivustosi vastaa toiveitasi. Meidän kanssamme pääset vaikuttamaan lopputuotteeseen.

Näin uusi kotisivu toteutetaan

Aloituspalaveri

Aloitamme aina uuden verkkosivuston työn aloituspalaverilla. Käymme yrityksesi, brändisi ja tavoitteesi verkkosivuston suhteen läpi. Sen jälkeen käymme läpi mahdolliset toiveesi sivuston suhteen, kuten minkälaisen fiiliksen haluat välittää verkkosivuilla, värit, fontit ja teema. Käymme myös läpi teknisiä asioita, kuten verkkotunnus (domain), hosting (webhotelli) ja SSL-sertifikaatin (turvallisuus). Lisäksi määrittelemme aikataulun työlle.

Vedos

Ennen kuin aloitamme uuden verkkosivustosi rakentamisen, esitämme ehdotuksen väreistä, kirjasimista ja suunnittelusta. Tämä antaa mahdollisuuden kertoa mielipiteitä ja toiveita. Keräämme sisällön uudelle verkkosivustollesi, kuten kuvia, tekstejä ja muuta tarvittavaa. Jos kaikki tuntuu hyvältä, jatkamme tekniikan kanssa ja aloitamme uuden verkkosivustosi rakentamisen.

Toteutamme edulliset kotisivut

Työn aikana meillä on jatkuvia tarkistuksia, jotta voimme varmistaa, että olet tyytyväinen valitsemasi värien, kirjasintyyppien ja suunnittelun kanssa.

Käyttöönotto

Toimitusaika on käsillä! On edelleenkin mahdollista korjata tai muokata osia verkkosivusta, jos jokin ei sinusta tunnu hyvältä. Korjaamme asian ja julkaisemme kotisivun. Saat opastuksen uuden kotisivusi käyttöön.

Matkan varrella kysymme mielipidettäsi säännöllisesti.

Tärkeintä meille on, että asiakkaana olet tyytyväinen meihin toimittajana. Jotta voit tuntea olevasi osallisena ja muokata asioita, jotka eivät tunnu oikeilta, meillä on jatkuvia tarkastuksia matkan varrella. Tämä on meille tärkeä osa, sillä kommunikoinnin toimiminen on tärkeää lopputuloksen kannalta! Lopuksi pidämme kanssasi isomman katsauksen, jossa opit päivittämään sisältöä, jos haluat! Muussa tapauksessa voimme hoitaa sen mielellämme puolestasi!

Työkalut joita käytämme

pienyrittäjän kotisivut

WordPress

Tervetuloa WordPressiin - maailman suosituimpaan sisällönhallintajärjestelmään verkkosivuston luomiseen.

Elementor sisällönhallinta

Elementor

Elementor on erinomainen WordPress-sivunrakennustyökalu, jonka avulla luot helppokäyttöisesti upeita verkkosivustoja.

Hostinger

Hostinger

Hostinger tarjoaa edullista ja luotettavaa webhotellipalvelua yrityksille ja yksityishenkilöille.

Uudet edulliset kotisivut

Tako WebDesign tarjoaa sinulle asiakkaana useita ratkaisuja digitaaliseen läsnäoloon. Uuden verkkosivuston liittymiseen suosittelemme myös hakukoneoptimointia, jotta kävijät löytävät uuden verkkosivuston helpommin! Uuden verkkosivuston rakentamisprosessissa voidaan tarvita paljon sisältöä. Haluamme siksi tarjota sinulle mahdollisuuden tuottaa tekstisisältöä ja kuvia uudelle verkkosivustollesi! Tällä tavoin emme vie paljon aikaa ja voit jatkaa työtäsi normaalisti! Kysy maksuton tarjous kaikista digitaalisista palveluistamme!

Miksi tilata uusi kotisivu meiltä?

Miksi valitsisit meidät kotisivusi suunnittelijaksi? Olemme pieni toimisto, ja tarjoamme sinulle henkilökohtaisen yhteydenpidon ja mahdollisuuden osallistua koko työprosessiin. Jos haluat, opetamme mielellämme, kuinka päivität kuvia ja tekstejä uudella verkkosivustollasi! Teemme tämän tapaamisen, videoiden ja oppaiden avulla, jotta voit päivittää verkkosivustosi itse etkä tarvitse meitä lisäämään sisältöä. Tietysti teemme sen myös mielellämme, jos haluat!

Uusi kotisivu yritykselle jo tänään!

Oletko tilaamassa uudet kotisivut? Ota yhteyttä meihin ja kerro tarpeesi ja toiveesi kotisivun suhteen. Tämä on tietenkin täysin ilmaista. Jos haluat myös optimoida verkkosivustosi hakukoneille, jotta se näkyisi korkeammalla orgaanisessa hakutuloksessa, autamme mielellämme siinäkin!

Onko sinulla jo verkkosivusto ja tarvitset apua ideoiden pyörittelyyn sen parantamiseksi? Meillä on yli 14 vuoden kokemus ja voimme olla apunasi!

Kotisivuaiheisia julkaisuja

kotisivut yritykselle Tampere

Kotisivut yritykselle Tampere

Kotisivut yritykselle Tampere: Verkkonäkyvyyden Tehostaminen Johdanto Yrityksen menestys nykypäivänä vaatii vahvaa näkyvyyttä verkossa. Kotisivut ovat avainasemassa, kun tavoitteena on luoda ammattimainen ja houkutteleva online-läsnäolo. Tämä...

Lue lisää >>
kotisivut yritykselle Turku

Kotisivut yritykselle Turku

Kotisivut yritykselle Turku: Verkkonäkyvyyden Tehostaminen Johdanto Yrityksen menestys nykypäivänä vaatii vahvaa näkyvyyttä verkossa. Kotisivut ovat avainasemassa, kun tavoitteena on luoda ammattimainen ja houkutteleva online-läsnäolo. Tämä...

Lue lisää >>
Shopping Cart

Jätä yhteystietosi alle niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää sähköpostia tai WhatsApp-viestiä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Sähköposti

info@takowebdesign.fi

WhatsApp

Lähetä viesti